Baby's

Een fijne kraamtijd en eerste jaar met de kleine wilt iedereen graag. Toch komt er veel op het pad van een kleintje: krampjes, tandjes, ziektes, persoonlijke ontwikkeling. Kijk hier wie je kan helpen als het even iets anders gaat dan dat je zou willen

Huilbaby's

Huilbaby's zijn erg intensief om te hebben als ouder. Het is erg vermoeiend. Gelukkig zijn er kindercoaches, pedagogen en kinderfluisteraars die je kunnen helpen met adviezen en om achter de reden van het huilen te komen.

Baby's kunnen heerlijk ontspannen door een babymassage. De massages zijn bovendien goed voor de bloeddoorstroming en ontwikkeling van de baby's. Ook reflexology en de osteopaat helpen om de baby letterlijk lekker in zijn/haar vel te laten zitten. 

Communiceren met je baby

Als ouder leer je je kind al heel veel. Dit doe je door onbewuste communicatie. De kinderfluisteraar kan ook contact maken met je kind en vragen die je hebt beantwoorden. Ook kan de kinderfluisteraar al aangeven wat het kind van jou nodig heeft tijdens de zwangerschap of na de geboorte. Ook kun je meer informatie krijgen over het toekomstige levenspad van je baby..

Postnatale depressie

Veel vrouwen krijgen te maken met een postnatale depressie. Als je merkt dat het wat minder gaat, dan zijn er verschillende mensen/methoden die jou kunnen helpen. Mindfulness en Bach Bloesem kunnen je in deze fase bijvoorbeeld ondersteunen. Of een gesprek met een vrouwencoach of psycholoog kan helpen. Dit helpt ook om even een steun in de rug te krijgen over je nieuwe identiteit als moeder zijnde.

Workshops & Wisdom Courses

Klik hier voor een overzicht van workshops, cursussen, Wisdom Courses en activiteiten.

Blogs

Klik hier om de blogs over baby's en de babytijd

Aanbieders
Roze en Black Butterfly

Emma leert je hoe je baby's rustig kunt krijgen met reflexologie. Door op de handen en voeten te drukken, kun je bepaalde punten in het lichaam stimuleren.

Reflexology baby's/ Bach Flowers/ Mindfulness

Emma Romano Crespo

         eromcre@hotmail.com

Vidya

Vidya is gespecialiseerd in beelddenken, bewegend leren, huilbaby's, puberpeuters en veilige hechting

Kinderen van 0 tot 12 jaar

Kindercoach/
Pedagoog

Vidya Dickhof-Adjohia

Over_ons_zwartwit (1).jpg

Nina ondersteunt zwangeren-to-be bij vragen zoals: de twijfel om wel of niet aan kinderen te beginnen; vruchtbaarheidsproblemen; het krijgen van een miskraam;  verlies van een pasgeboren kindje; ongewenste kinderloosheid; onzekerheid over de moederrol; moeite de balans te hervinden als kersverse moeder; angst voor de zwangerschap/bevalling/kraamtijd; sombere gevoelens in plaats van een roze wolk of relatieproblemen als gevolg van deze zaken.

Vrouwencoach

Nina Rang

Nirai

Niraï kan op energetisch niveau met kinderen praten. Ook heeft ze een opleiding Traumahealing (voor volwassenen) gevolgd waarbij het trauma op energieniveau wordt verwijderd.

Kinderfluisteraar/
Traumahealer

Niraï Melis

Over_ons_zwartwit (1).jpg

Tanja ondersteunt zwangeren-to-be bij vragen zoals: de twijfel om wel of niet aan kinderen te beginnen; vruchtbaarheidsproblemen; het krijgen van een miskraam;  verlies van een pasgeboren kindje; ongewenste kinderloosheid; onzekerheid over de moederrol; moeite de balans te hervinden als kersverse moeder; angst voor de zwangerschap/bevalling/kraamtijd; sombere gevoelens in plaats van een roze wolk of relatieproblemen als gevolg van deze zaken.

GZ-psycholoog

Tanja van Assendelft