4 t/m 12 jaar

Je kind gaat naar de basisschool. Ineens wordt er veel van hem/haar gevraagd: samen spelen, in een klas met veel kinderen en geluid, leren, omgaan met autoriteit, conflicten, je eigen persoonlijkheid ontwikkelen. Dit is de fase waarbij hooggevoelige kinderen het moeilijk kunnen hebben, hoogbegaafde kinderen kunnen struikelen door te weinig uitdaging en kinderen waarbij de energie niet goed reguleert met ADHD of een vorm van autisme worden bestempeld. Dit is ook de fase waarin ouders soms gaan scheiden, opa's en oma's (of ouders, broertjes of zusjes) al kunnen overlijden. Het ene kind heeft een onbezorgde basisschool leeftijd, het andere hobbelt van hulpvraag naar hulpvraag.

Expertise:

Family Geschil
Gescheiden ouders
Raising Hands
Leren leren
Touching Bloemen Wide
Rouw
Spring Branches
Traumaverwerking
Meisje achter een vel
Kinderfluisteraar

Wisdom Courses & Workshops:

3 april 9.30 - 11.30 uur

De geboorte van je kind is een bijzonder moment. Je kind maakt voor het eerst in levende kennis met jou en deze wereld. Hoe begeleid je je kind daarin?

Meld je aan

De geboorte van je kind

Deze Wisdom Course wordt gegeven door Niraï Melis van Ditmaaktmijbijzonder

8 mei 9.30 - 11.30 uur

Ook al is jouw kind nog heel erg klein, jouw kind communiceert heel veel met je. Vooral op onbewust niveau. Ontdek hoe je de onbewuste communicatie van jouw kind kunt herkennen en beantwoorden.  

Meld je aan

Communiceren met je kind

Deze Wisdom Course wordt gegeven door Niraï Melis van Ditmaaktmijbijzonder

5 juni 9.30 - 11.30 uur

Kinderen hebben, naast hun ouder(s) een aantal vaste begeleiders om zich heen. Deze helpen je kind om veilig te blijven. Deze begeleiders zijn voor kinderen vaak te zien, voor volwassen niet. Leer meer over de rol van gidsen, krachtdieren en de vooraardse scholing. 

Meld je aan

Wie begeleiden je kind?

Deze Wisdom Course wordt gegeven door Vidya Dickhof - Adjohia van Gember Coaching

3 juli 9.30 - 11.30 uur

Ongeveer 1:5 kinderen is hoog sensitief. Dit betekent dat zij veel meer voelen en ervaren dan andere kinderen. Niraï is zelf hoogsensitief en vertelt wat zij en de kinderen ervaren. 

Meld je aan

Hoogsensitieve kinderen

Deze Wisdom Course wordt gegeven door Niraï Melis van Ditmaaktmijbijzonder